Lifestyle

Op vakantie met de familie

Deze zomer gaan wij op vakantie met de familie naar Marbella. In Marbella hebben wij een grote villa gehuurd en daar gaan wij gezellig met z’n achten verblijven. Mijn oom, tante, Opa en Oma gaan ook mee.

Verzamelen op Schiphol

Om achter uur ’s ochtends zouden wij verzamelen op Schiphol bij departure 1.

In de verte konden wij onze oom en tante al zien aan komen lopen. Zij hadden grote koffers mee. Opa en Oma zouden met de trein komen, omdat zij in de buurt van Amsterdam centraal wonen is het voor hun maar een klein stukje.

Mijn ouders, zus en ik stonden om zeven uur al op Schiphol, omdat mijn moeder nogal paniekerig is en bang is dat zij het vliegtuig niet haalt.

Ik zag mijn Opa al in de verte aankomen sjokken. Hey Opa! Riep ik. Ziet ‘ie mij nou niet of hoort ‘ie mij niet. Het zou beiden kunnen zijn, want Opa heeft een gehoorapparaat in het oor en slechtziende ogen. Toen Opa eenmaal dichterbij kwam zag hij ons gelukkig. Waar is Oma vroeg ik? Heeft u haar thuis gelaten? Oma moest nog even naar de Wc.

Eenmaal compleet liepen wij met z’n allen naar de gate. Het was tijd voor vakantie!

Marbella

De warme zon voelde ik op mijn gezicht het moment dat ik uit het vliegtuig stapte. Ik was al helemaal in mijn element. Snel rende ik naar de Wc’s om mijn korte broek aan te trekken. Het is hier bloedheet!

Met de bagage in de auto reden wij met een huurauto naar onze bestemming. In de verte konden wij al een groot landhuis zien. Wow! Hebben wij dit echt gehuurd voor een week?!

Mijn zus en ik konden niet wachten op een kamer te claimen. Gelukkig lopen Opa en Oma niet zo snel, dus zo moeilijk was het ook niet.

Helemaal uitgepakt trokken wij onze zwemkleding aan en namen plaats aan het zwembad. Een frisse duik konden wij wel gebruiken na zo’n lange vlucht. Het vliegtuig had veel vertraging en de familie werd ongeduldig. Het zwembad deed ons wel goed.

Elke dag stond er iets op het programma en zijn er leuke activiteiten gedaan. Van quads rijden tot het bezoeken van watervallen. Opa en Oma keken liever toe als wij iets gevaarlijks gingen doen. Ik vond het mountainbiken zelf erg tegenvallen. Het was zwaar en warm.

Gelukkig stond er een koel zwembad op ons te wachten na onze activiteiten. Ik en mijn familie hebben erg genoten van onze welverdiende vakantie.

Geef een reactie