Nieuws

LED panelen winkel zoeken

Nieuwe LED panelen kopen voor een heel kantoor wordt al snel flink duur, maar het moet toch gebeuren. Aangezien het mijn taak is om die LED panelen te bestellen, zag ik er nogal tegenop om weer op zo’n dure site te moeten kijken voor duurzame, professionele panelen die hun werk goed doen. De online zoektocht begon, en waar die begon was natuurlijk weer zo’n dure winkel. Ik begon te denken dat ik misschien maar gewoon weer de prijzige panelen moest aanschaffen, aangezien deze wel van zeer hoge kwaliteit zijn. Nog heel even zoeken, misschien? Het kon geen kwaad om nog even vijf minuutjes verder te kijken voor ik de uiteindelijke beslissing nam. Dat is hoe ik ben beland op de site BES LED, volgens mij toen ik zocht op: LED panelen winkel 60x60 panelen! Zo kwam ik deze site tegen. Hieronder schrijf ik verder over mijn ervaring.

LED panelen van 60×60 bij BES LED

Ik wist precies welke LED tegels ik nodig had, en dankzij de handige en professionele layout van de site kon ik de LED panelen van 60×60 ook gemakkelijk vinden. Nu was alleen nog de vraag of de prijzen bij BES LED ook een beetje te betalen waren. Hierover verbaasde ik me enorm, de prijzen waren zoveel lager dan ik gewend was! Maar zou dat niet juist betekenen dat de kwaliteit daarmee ook een stuk lager is? Ik was twijfelachtig, maar bij nader onderzoek begreep ik uit de beoordelingen dat dit echt hoge kwaliteit LED verlichting was.

Kwaliteitsverlichting bij BES LED

Na de nieuwe panelen te hebben besteld kreeg ik een Track and Trace code om in de gaten te houden wanneer de bestelling zou arriveren. Dit ging enorm snel, de LED panelen waren er al na een aantal dagen. Bij het monteren van onze nieuwe verlichting was vrijwel geen verschil te merken in kwaliteit, deze panelen waren van precies dezelfde kwaliteit als de panelen die we voorheen op kantoor hadden. Ook de vele dagen na het monteren is de kwaliteit gelijk gebleven. Elk van ons is zeer tevreden over onze nieuwe LED verlichting. Ikzelf was zelfs zo tevreden over zowel de prijs als de kwaliteit van hun producten, dat ik ook voor in mijn eigen huis verlichting heb aangeschaft van BES LED.

Breed assortiment

Omdat de site niet alleen aan bedrijven, maar ook aan particulieren verkoopt, hebben ze vele verschillende soorten verlichtingen, meet bijbehorende accessoires. Ik zou ze zeker aanbevelen, of je nou zoekt naar professionele LED tegels voor je winkel of naar LED strips om je woonkamer op te leuken, ze hebben het allemaal.

Geef een reactie