Nieuws

Het begin van een nieuw seizoen

Het is voorbij de zomer en dat hebben we afgelopen weken wel gemerkt. Afgezien van de regen vind ik de herfst wel een mooie maand. De verkleurde blaadjes aan de bomen vind ik altijd prachtig om te zien. Hoe het ook zei de herfst en de winter zijn wel knusse maanden. We zoeken de gezelligheid binnen op omdat het daar lekker warm is. Maar wat ik vooral leuk vind aan een nieuw seizoen is de aankomende modetrends.

Fashion

Rond oktober begint het altijd kouder te worden en is het tijd om de truien en lange broeken weer van zolder te halen. Zelf doe ik dit altijd omdat ik het fijn vind een opgeruimde kast te hebben. Dus als de winter voorbij is dan gaan de jassen, truien en broeken weer in zakken naar de zolder en komen de zomerkleren weer naar beneden. Ik wordt altijd weer blij als ik mijn kleren uitpak voor een nieuw seizoen. Die garderobe change is altijd iets waar ik naar uit kijk.  Immers ben gek op zomerjurkjes maar ook op de dikke wollen truien die meer bij de herfst en winter horen. Ik volg graag de nieuwste modetrends en koop ook graag kleren.

 

Shoppen maar

Als ik mijn zakken kleren van zolder haal dan zoek ik die altijd meteen uit, wat vind ik nog leuk en wat kan weg. Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik na het uitzoeken en opruimen altijd nieuwe kleren mag kopen. Alle kleren die ik niet meer wil hebben geef ik vaak aan vrienden of schenk de kleren aan een goed doel. Als ik nieuwe kleren ga kopen dan kijk altijd naar de nieuwe trends. Dit jaar was mijn oog gevallen op een aantal leuke gekleurde heren truien, die wilde ik echt hebben.

 

Herfst en winter

Veel mensen zien er altijd tegen op als het weer herfst en de winter wordt omdat ze alleen maar aan de kou en regen denken. Dit heb ik niet meer omdat ik tegenwoordig focus op de leuke dingen van deze maanden. Ik nodig mensen uit voor spelletjes-avonden waarbij de verwarming lekker hoog gaat en er de hele avond thee en koekjes worden geserveerd. Ik moet wel zeggen door mijn liefde voor kleding worden deze maanden ook beter. Ik kan mij dan weer storten in nieuwe trends en nieuwe kleren kopen. Zoals je horen ben ik voorlopig wel even onder de pannen met mijn garderobe change. Hoe doen jullie dat eigenlijk je voorbereiden op de herfst en winter?

Geef een reactie