Educatie,  Lifestyle,  Nieuws,  Zakelijk

Help wat moet ik aan!

Mijn beste vriendin gaat trouwen deze zomer. In mijn vriendinnen groep is zij de eerste die gaat trouwen dus willen we er allemaal op en top uitzien. Ik heb mijzelf voorgenomen om op tijd een jurk te shoppen. Het thema is summer-chique en dat vind ik een geweldig thema want een leuke zomerjurk scoren dat moet wel lukken!

 

Wie de jurk past trekt hem aan

Ik ben gek op shoppen en laat mij altijd inspireren door nieuwe trends. Als ik ga winkelen dan kan ik vaak snel de juiste kledingstukken vinden dit komt voornamelijk omdat ik een uitgesproken kledingstijl heb. Natuurlijk koop ik ook wel een iets waarvan ik later denk “wat dacht ik toen ik dit kocht” maar ik denk dat iedere vrouw dit weleens heeft. Toch is een jurk niet helemaal mijn go to kledingstuk. Een jurk kopen voor de bruiloft van mijn beste vriendin vond ik wel echt een leuke uitdaging. Ik kleed mij altijd wat stoerder al zeg ik het zelf en hou erg van donkere kleding niet echt summer-chique.

 

Shoppen maar!

Samen met mijn moeder ging ik naar een aantal winkels in Amsterdam. Van te voren hadden we een aantal winkels afgesproken waar we echt heen wilde. Dat vonden we wel efficiënt en ik had tegen mijn moeder gezegd dat ik niet meteen mijn eerste shopdag wilde settelen voor een jurk. De eerste winkel waar ik binnen liep zag ik meteen een leuke jurk hangen. Ik vroeg of ze de jurk nog in mijn maat hadden helaas hadden ze die niet in maat 38 want deze jurk was van de afdeling feestjurken grote maten. En daar starten de maten bij 44 dat was jammer. Na een middag shoppen en niet echt de juiste jurk te hebben gevonden wilde ik het bijna opgeven. We liepen al richting de auto toen ik nog één winkeltje zag waar ik naar binnen wilde.

 

Laatste minuut

We zijn dat winkeltje nog even snel ingelopen en daar hing de jurk. Het was een prachtige zacht roze jurk die helemaal voldeed aan al mijn wensen. Ik heb de jurk niet meteen gekocht maar gevraagd of de jurk even achter mocht hangen zodat ik er een nachtje over kon slapen. Dit was geen probleem zei de winkelmedewerker ze wilde de jurk zelfs 4 dagen vasthouden voor mij als ik dat wilde. Maar na een nachtje slapen wist ik het zeker dit was de jurk.  

Laat een antwoord achter