honor smartphone
Nieuws

Een budget smartphone zonder in te leveren op kwaliteit

Is je smartphone inmiddels echt toe aan vervanging? Maar heb je eigenlijk niet de financiële ruimte voor een duur nieuw toestel? Dat kan ik me heel goed voorstellen. Gedurende mijn studententijd liep ik vaak tegen dit probleem aan. Het hebben van kwalitatief toestel is wel heel belangrijk voor mij. Ik doe er immers alles mee. Het is een dagboek, kookboek, sportplanning. Ik gebruik hem voor mijn vermaak en om de beste herinneringen mee vast te leggen. En ik hou contact met iedereen via dat kleine toestel. Ik ben daarom op zoek gegaan naar merken die budget smartphones aanbieden en toch verzekerd bent van een duurzaam en mooi toestel.

Honor telefoons

Zo kwam ik uit bij het Chinese merk Honor. Honor is in 2014 als dochtermerk het leven in geroepen door Huawei om afstand te nemen van de meer budget klasse telefoons zodat Huawei zich volledig kan richten op de high-end toestellen. Honor is daarmee één van de nieuwste telefoon fabrikanten in smartphone-land.

De Honor 6 en Honor 3C waren de eerste toestellen die voor minder dan 300 euro gekocht konden worden. Inmiddels zijn er veel nieuwe toestelmodellen op de markt gebracht. Daarbij heeft het merk inmiddels ook tablets en draagbare elektronica uitgebracht. Eén van de beste Honor telefoons op dit moment is de Honor View 20. Een opvallende smartphone met een groot 6.4 inch display. De hoeveelheid megapixels capaciteit van de camera’s in de Honor toestellen is enorm. Zo heeft de View 20 een 48-megapixel camera. Om een vergelijking te maken; de nieuwste Iphone 11 heeft een 12-megapixel camera.

Je hebt op de telefoon standaard 128GB opslag voor alles wat je nodig hebt. Daarbij heeft de telefoon 6GB werkgeheugen. De View 20 draait op een Android besturingssysteem en heeft verder een batterijduur van minimaal een dag. De View 20 is te koop voor de helft van de prijs die je betaald voor veel high-end telefoons van dit moment. Naast de View 20 heeft Honor nog veel meer toestellen in andere prijsklassen.

Kwaliteit voor een goede prijs

Eén ding moet inmiddels duidelijk zijn; een lagere prijsklasse hoeft niet te betekenen dat je geen goede telefoon kan hebben. Een budgetvriendelijke telefoon heeft immers vaak dezelfde mogelijkheden als een wat duurdere telefoon. Het kan zijn dat bepaalde specificaties en kenmerken wat minder uitschieten. Veel reviews over de Honor telefoons zijn lovend en daarmee was ik overtuigd van dit merk.

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe smartphone? Er zijn op dit moment veel goede aanbiedingen te vinden voor een honor smartphone.

Geef een reactie